Splátkový predaj - Záborský, Ján
Z obsahu: V poslednom roku prišli na Slovensko tri zahraničné spoločnosti poskytujúce splátkový predaj. Hlavnou požiadavkou zákazníkov je rýchlosť a jednoduchosť. Koeficient navýšenia nie je úrokovou mierou. Lacnejšia, ale náročnejšia je pôžička od banky.