Zákon o daniach z príjmov sprísňuje daňovú uznateľnosť provízií - Šušel, Stanislav
Zákon č. 366/1999 Z.z. o daniach z príjmov sprísňuje reguláciu provízií za sprostredkovanie. Vyžadovanie súvislosti s príjmami. Podstatou sprostredkovania je aktivita sprostredkovateľa. Provízie ako daňové výdavky. Simulácia právnych úkonov.