Výber kvalitnej prieskumnej agentúry je dlhodobá investícia - Kollárová, Jana
Agentúry, ktoré robia komerčný prieskum trhu a verejnej mienky, sú na Slovensku stále ešte vo vývoji. Slovenská asociácia výskumných agentúr (SAVA) - ciele asociácie. Vypracovanie stanov a štandardov asociácie, ktoré stanovujú požadovanú úroveň činnosti prieskumnej agentúry. Kontroly dodržiavania štandardov členských agentúr. Garancia kvality - vstup SAVA do Európskeho združenia pre marketingový prieskum a prieskum verejnej mienky (ESOMAR).