Mění se postavení logistiky - Pernica, Petr
Zmeny logistickej stratégie podnikov vo vyspelých krajinách. Logistika ako rovnocenná súčasť strategického riadenia podniku. Vymedzenie pojmu strategické riadenie integrovaných reťazcov - supply chains. Externé logistické služby. Vymedzenie pojmu a poskytovanie outsourcingu. Strategické aliancie a logistika. Problémy pri poskytovaní logistických služieb.