Životní cyklus e-firmy - Grund, Jiří
Založenie, vstup rizikového investora a exit na burze e-firmy. Obsah busines plánu. Obsahové vymedzenie a organizácia start-up. Obvyklá štruktúra transakcie rizikového kapitálu.