Zákon o odpovědnosti za škodu způsobenou vadou výrobku - Nesnídal, Jiří
Úplné znenie zákona č. 59/1998 Sb., o zodpovednosti za škodu spôsobenú vadou výrobku, v znení zákona č. 209/2000 Sb., s komentárom, platným v Českej republike.