Johnson Controls presunie výrobu mimo bratislavského závodu Volkswagenu Slovakia - Kremský, Peter
Hospodárenie spoločnosti Johnson Controls International (JCI), s.r.o. Bratislava. Vyrába sedadlá pre závod Volkswagen Slovakia. Čistý obrat spoločnosti. Predpoklad nárastu obratu firmy. Postavenie nového závodu v areáli firmy. Okrem sedadiel firma dodáva aj súčiastky pre automobilový priemysel. Počet pracovníkov JCI. Nové projekty firmy. JCI zatiaľ nevyužíva slovenských dodávateľov.