K zdaneniu právnických osôb v likvidácii - Luknárová - Kutišová, Dalila
Likvidácia spoločnosti a konkurz. Začiatok likvidácie. Ukončenie likvidácie a zánik likvidovanej spoločnosti. Posledné zdaňovacie obdobie pred vstupom daňovníka do likvidácie. Zdanenie spoločnosti počas likvidácie. Zdanenie v procese likvidácie podľa už zrušených daňových predpisov. Zdanenie subjektov v procese likvidácie v prechodnom období a zdanenie subjektov v procese likvidácie, ak na nich bol následne vyhlásený konkurz.