Ďalšie zvýšenie minimálnych mzdových taríf - Mačuha, Miroslav
Objasnenie dôvodov, prečo v roku 2000 dochádza už k druhému zvýšeniu minimálnej mzdy a minimálnych mzdových taríf. Princípy valorizácie minimálnej mzdy. Minimálne mzdové tarify. Tabuľka sadzieb minimálnych mzdových taríf. Minimálne sadzby mzdových zvýhodnení. Minimálna odmena za pracovnú pohotovosť. Minimálny priemerný zárobok. Prehľad o zvyšovaní mzdových taríf.