Dôvodová správa k zákonu, ktorým sa novelizuje zákon o lotériách
Dôvodová správa k zákonu, ktorým sa novelizuje zákon o lotériách. Zhodnotenie súčasného stavu v oblasti podnikania lotérií a iných podobných hier. Zámer predloženej zákonnej úpravy.