Zákon č. 329/2000 Z.z. z 20. septembra 2000 o Úrade pre finančný trh a o zmene a doplnení niektorých zákonov
Úplné znenie zákona č. 329/2000 Z.z. z 20. septembra 2000 o Úrade pre finančný trh a o zmene a doplnení niektorých zákonov.