Bankový dohľad a stabilita bankového systému - Kašiak, Tibor
Miesto a postavenie bankového dohľadu. Základné princípy budovania bankového dohľadu. Úloha bankového dohľadu vykonávaného Národnou bankou Slovenska. Zodpovednosti neprislúchajúce bankovému dohľadu. Zodpovednosť akcionárov za hospodárenie banky.