Bankopoisťovníctvo - Habánová, Želmíra
Bankopoisťovníctvo ako relatívne nový pojem v slovenskej ekonomickej a obchodnej terminológii. Výhody prepojenia bankových a poisťovacích operácií pre klientov a pre peňažné ústavy. Perspektívy slovenského bankopoisťovníctva.