Zákon č. 600/1992 Zb. o cenných papieroch v znení zákona Národnej rady Slovenskej republiky č. 88/1994 Z.Z. ...
Úplné znenie zákona č. 600/1992 Zb. o cenných papieroch v znení neskorších zákonov a zákona č. 331/2000 Z.z.