Dôvodová správa k zákonu, ktorým sa novelizuje zákon o cenných papieroch
Dôvodová správa k zákonu, ktorým sa novelizuje zákon o cenných papieroch. Všeobecná časť - potreba úpravy zákona č. 600/1992 Zb. o cenných papieroch. Osobitná časť - Výklad úpravy jednotlivých ustanovení zákona.