Najvýstižnejšie pomenovanie je župa - Škultéty, Peter
Modely uplatňovania samosprávy v pluralitných demokraciách. Koncepcia reformy verejnej správy na Slovensku. Miestne správne jednotky. Regionálna samospráva - župa.