Budúcnosť dokumentárneho akreditívu v medzinárodnom obchode - Vokorokosová, Renáta, 1967-
Akreditív ako platobný nástroj sa vyvinul v praxi bánk. Charakteristika dokumentárneho akreditívu. Nové možnosti a inovácie pre dokumentárne akreditívy. Charakteristika BOLERO siete.