Platobné systémy vybrané pojmy - Tóthová, Emília
Nové pojmy a výrazy súvisiace s implementáciou základných princípov stanovených Európskou úniou pre domáce platobné systémy jej členských štátov. Pôvodné výrazy v anglickom jazyku so slovenským prekladom a krátkym výkladom zmyslu daného pojmu.