Hypotekárny úver v Európskych krajinách - Múčková, Viktória
Pokračovanie z č. 9/2000. Hypotekárne úverové produkty sú spojené s dodatočnými transakčnými nákladmi, ktorých výsledným efektom je zdraženie produktov. Prehľad o výške dodatočných nákladov na hypotekárne úvery vo vybraných krajinách. Stimulačné nástroje. Predčasné splácanie.