Možnosti zakladania priemyselných zón Prostriedok rozvoja regiónov a získavania zahraničných investorov - Kapko, Martin
Základné informácie o podpore pre obce a mestá pri zakladaní priemyselných parkov podľa návrhu zákona, ktorý prechádza v tomto období schvaľovacím konaním. Zdroje a formy podpory. Podmienky pre poskytnutie podpory. Rozhodnutie o podpore. Začatie výstavby.