Spolupráce Spojených států a Evropské unie z hlediska ekonomických vztahů - Zárubová, Jitka
Clintonova administratíva a jej vzťah k Európskej únii. Vzájomný obchod medzi USA a EÚ. Neformálne konzultácie medzi USA a EÚ, tzv. Transatlantická deklarácia. Transatlantický obchodný dialóg. Obchodné spory USA versus EÚ.