Nové informační technologie a platební styk - Krýsl, Jaroslav
Nové informačné technológie prenikajú aj do platobného styku medzi obchodnými partnermi. Ide o busibess to business (B2B) transakcie, ktoré majú vnútroštátny aj medzinárodný charakter. Rozširovanie internetu a elektronický obchod. Dokumentárne platby a obchodný prípad systému Bolero. Systém TradeCard.