Měnová politika pro příští století: ECB nebo FED? - Marek, David
Ciele menovej politiky Európskej centrálnej banky. Úloha Federálneho rezervného systému. Rozdielna stratégia menovej politiky týchto centrálnych bánk. Inflácia a hospodársky rast v Európskej únii a USA.