Vývoj slovenskej ekonomiky od októbra 1998 k 30. septembru 2000
Vývoj makroekonomických ukazovateľov Slovenska od októbra 1998 smeroval od nerovnováhy k stabilite. Zmeny a výsledky ukazovateľov v deficite zahraničného obchodu, verejných financiách, kurze koruny, inflácii, úrokových sadzbách, priemysle a stavebníctve, podnikovej sfére, v ratingu, spreadoch, devízových rezervách a zahraničnej zadlženosti.