Vývoj inflace v období 1997-2000 na pozadí hospodářského cyklu a v podmínkách nabídkových šoků - Král, Petr
Pokračovanie z č. 9/2000. Špecifickosť českej ekonomiky a jej dôsledky pre vývoj inflácie. Predikcia inflačného prostredia pre obdobie 2000-2001.