Ukazovatele produktivity
Ukazovatele produktivity podľa makroúrovne. Najdôležitejšie ukazovatele podľa priemyslovej makroúrovne. Význam merania produktivity v podniku. Produktivita na Slovensku a iných priemyselne vyspelých krajinách. Vývoj hospodárskych ukazovateľov v SR od r. 1989. Prorovnanie úrovne produktivity na zamestnanca v USA, SRN, Japonsku, V. Británii a na Slovensku.