Meranie produktivity - Vráb, František, 1975-
Výklad pojmu produktivita. Obecné vyjdarenie definuje produktivitu ako pomer medzi výstupom z procesu a vstupom potrebných zdrojov. Vyjadrenie parciálnej produktivity. Index produktivity. Totálna produktivita- Totálny faktor produktivity. Výpočet parciálnej produktivity. Výpočet indexu produktivity. Výpočet celkovej produktivity procesu.