Audit?
Výklad pojmu audit produktivity. Audit je periodický pokus o vykonanie inventúry kritiky efektívnosti, účinnosti a kvality úsilia manažmentu produktivity. Dva kroky auditu: Primárny audit, sekundárny audit. Charakteristiky procesu auditu. Modely a hodnotenie produktivity. Zoznam desiatich súhrnných vlastností a špecifických vyhlásení.