55. výročí zasedání MMF a Světové banky - Sedláček, Petr
V dňoch 26.-28.9.2000 sa uskutočnilo v Prahe 55.výročie zasadania rady guvernérov Medzinárodného menového fondu a Skupiny Svetovej banky a nieslo sa v znamení globalizácie sveta.