Benchmarking a produktivita - bok po boku - Kortišová, Martina
Pojem benchmarking. Proces benchmarkingu. Stanovenie a definovanie silných a slabých stránok podniku. Praktizovanie benchmarkingu. Využívanie benchmarkingu na dosiahnutie konkurencieschopnosti. Využívanie komparatívnej analýzy, teda porovnávanie produktivity konkurenčných firiem, alebo útvarov. Vyjadrenie produktivity firmy.