Úspešná spolupráca spoločnosti Heineken a slovenských pivovarov - Hollebeke, Jean-Paul van
Vstup a podiel spoločnosti Heineken na slovenskom trhu. Informácie o výrobe a predaji slovenských pív Zlatý bažant, Kelt, Corgoň, Gemer a Martiner.