Kde hľadať možnosti naštartovania inovácií? - Tureková, Helena
Poukázanie na zdroje a možnosti naštartovania procesu zmien, ktoré povedú k vzniku prostredia - podhubia pre vznik inovácií. Niektoré základné otázky s odpoveďami: Čo potrebujeme robiť, aby bola firma úspešná. Čo je najväčší problém s ktorým sa dnes manažéri musia vysporiadať. Ako riadiť zmeny v podniku. Tri otázky na identifikáciu zmien procesov.