Tři roky po měnové krizi: rekapitulace událostí a jejich souvislostí - Klaus, Václav
Časové obdobia a základné črty menovej krízy v Českej republike. Obdobie pred začatím krízy. Obdobie medzi prvým vedomým makroekonomickým brzdiacim zásahom štátu a vypuknutím otvorenej menovej krízy. Priebeh vlastnej krízy. Obdobie po skončení akútnej krízy. Všeobecné závery a poučenia.