Cílování inflace: teorie a praxe - Kvasnička, Michal
Stručná charakteristika a východiská cieľovania inflácie. Podstata cieľovania inflácie. Podmienky nutné pre cieľovanie inflácie a jej prednosti. Problematické body praktického cieľovania inflácie. Globálna využiteľnosť cieľovanej inflácie. Inflačné cieľovanie v Českej republike.