Cenová konvergence k Evropské unii - problém relatívních cen - Holub, Tomáš
Problematika nízkej cenovej hladiny v Českej republike v porovnaní s vyspelými štátmi v Európskej únii a jej dôsledky pre budúci vývoj inflácie . Porovnanie priemernej cenovej hladiny Česka a SRN. Závislosť cenovej hladiny na výške HDP. Odchylky v relatívnych cenách. Dôsledky pre infláciu.