Integrovaný systém manažmentu a jeho podpora IT/IS - Kmeť, Jozef
Vytváranie integrovaného systému manažmentu na báze interných procesov. Otázky informačnej potreby manažérov a riadenia informačných tokov vo firme. Tendencie rozvoja informatiky v integrovanom systéme manažmentu (ISM). Efekty implementácie a fungovania ISM. Súčasný stav v slovenských firmách a východiská pre riešenie ISM pomocou IT/IS. CAQS - Computer aided quality systems znamená počítačovú podporu systémov manažmentu kvality. Požiadavky na systém CAQS. Prínosy CAQS.