Sektor bydlení a evropský přízpůsobovací proces - Hábová, Martina
Politika bývania v Európskej únii. Funkcie trhu s bývaním v procese prispôsobovania sa. Európsky trh s bývaním. Zloženie národného bytového fondu podľa foriem bývania v európskych krajinách. Transakčné náklady a mobilita práce. Sprostredkovateľské systémy financovania bývania. Ekonomická deregulácia. Typ úrokových mier v rámci financovania bývania.