Postkeynesovská ekonomie - Sojka, Milan
Vznik a všeobecná charakteristika postkeynesovskej ekonómie. Taliansko-cambridgeská škola. Vplyv Michala Kalackého. Vplyv diela Piera Sraffyho. Rozvoj postkeynesovskej teórie v dielach Joan Violet Robinsovej a Nicholasa Kaldora. Mladšia vetva postkeynesovskej ekonómie. Sidney Weintraub, Hyman Minsky. Hospodárske doporučenia.