Analýza a prognóza vývoja vybraných výrobných zariadení skúsenosti I.D.C. Holding, a.s. orientované na zvyšovanie produktivity práce - Kassay, Štefan
Využitím modelovania a simulácie v programovom prostredí Witness je možné nachádzať neproduktívne miesta, ktoré narušujú plynulosť výroby. Aplikácia simulácie procesov pri reinžinieringu. Modelovanie a simulácia procesov v prípade linky L5 na výrobu horaliek.