Model zvyšovania produktivity na úrovni organizácie - Hulín, Milan
Rozpracovanie koncepcie rozvoja produktivity na úrovni podniku. Sumarizovanie činiteľov zmien a podpory faktorov pre zvyšovanie produktivity obsahuje memorandum, ktoré vydalo EANPC vo februári 1999. Model rozvoja produktivity pre organizácie. Zameranie jednotlivých systémov na dosahovanie reálnych a udržateľných prínosov produktivity. Strategická previerka. Diagnostická fáza. Fáza plánovania. Fáza nastavenia. Fáza implementácie. Previerka.