Zmena výhľadu šťastne načasovaná, no nesúvisí s referendom - Suďa, Pavol
Zmena výhľadu ratingu SR zo stabilného na pozitívny. Napredovanie štruktúrnych reforiem. Jadrová inflácia je pod kontrolou. Pokračovanie reformy bankového sektora, postup reštrukturalizácie podnikovej sféry. Otázka presunu ratingu zo špekulatívneho do investičného pásma. Privatizácia bánk a zvýšenie ratingového hodnotenia.