Ľudský potenciál sa využíva nedostatočne - Začková, Katarína
Piaty ročník konferencie Trendu Top manažment. Potreba reakcie na náročnosť ekonomického prostredia v čase globalizácie. Konkurencieschopnosť SR, vzdelanie a kvalita ľudských zdrojov. Význam dosiahnutej ekonomickej úrovne, inštitucionálny rozvoj. Význam vzdelávania a vzdelanosti ľudských zdrojov - na Slovensku je uspokojivá. Nedostatky sú ešte v oblasti top manažmentu.