Uplatnění procesního přístupu pro zvýšení efektivity systému řízení (jakosti) v malých a středně velkých podnicích - Skalík, Pavel
Význam uplatňovania procesného riadenia a s ním súvisiaci systém riadenia a správy všetkých podnikových zdrojov pri zavádzaní systému riadenia akosti podľa nového znenia normy ISO/DIS 9001:2000, resp. ISO/DIS 9004:2000. Definícia procesov a procesného prístupu. Prínosy procesného prístupu.