Produktivita - vstupenka do tretieho tisícročia - Mičieta, Branislav
Riešenie otázok produktivity, potreba aktivovania národného hnutia za zvyšovanie produktivity, motorom hnutia musí byť predovšetkým tripartita. Národné centrum produktivity (NCP) a okruh aktivít. Zviazanosť stupňa aktivít NCP so stupňom priemyselného rozvoja štátu. Poznatky z národných centier produktivity v jednotlivých ázijských krajinách.