Zvyšovanie produktivity výrobnej organizácie využitím technickej správy ISO/TR 10014 - Dulina, Ľuboslav
Návrh technickej normy ISO/TR 10014 je smernicou riadenia kvality. Uvedená norma predkladá koncepciu a metodiku umožňujúcu organizáciám zvýšiť spokojnosť zákazníka a zároveň znížiť náklady. Zameranie bodov 6 a 7 tejto normy na procesy a náklady na procesy vo firme. Používanie niekoľkých prístupov ku klasifikácii nákladov.