Projekty zvyšovania produktivity - Gregor, Milan
Úrovne produktivity v organizáciách. Produktivita parciálna, multifaktorová a celková (totálna). Faktory, ktoré ovplyvňujú produktivitu vo firmách. Bariéry rastu produktivity. Tri fázy zvyšovania produktivity. Úrovne zlepšovania produktivity. Postup Slovenského centra produktivity v programoch zameraných na rast celkovej produktivity. Obsah jednotlivých fáz projektov. Nástroje využívané pri analýze a zlepšovaní produktivity.