Soňa Ferenčíková: Na dobrej vysokej škole sa musí platiť školné - Reiselová, Eva
Skúsenosti S. Ferenčíkovej, vedúcej Katedry medzinárodného obchodu EU v Bratislave, z pobytu na prestížnej Business School University of Michigan v USA. Význam titulu na americkej vysokej škole. Porovnanie s prideľovaním titulov na Slovensku. Aktívne vyučujúci dôchodcovia na amerických vysokých školách prakticky neexistujú.