Stav rokovaní o rozširovaní EÚ - Hajšel, Robert
Z obsahu: Dirk Meganck: Zachovajte tempo pokroku. Európska komisia predložila realistickú mapu prístupového procesu. V celom rade oblastí dostal pokrok SR známku nedostatočný. Slovensko musí zavŕšiť program štrukturálnych reforiem. Stratégiou vlády je postupne dobiehať štáty, ktoré rokujú o vstupe o dva roky dlhšie. Tvrdým orieškom bude najmä životné prostredie a poľnohospodárstvo.