Nové cesty marketingu i podnikání - Vávrová, Věra
Tendencie rozvoja marketingu v období globalizácie a hyperkonkurencie. Budúcnosť marketingu. Stratégia pohybu. Stratégia v hypersúťaži. Konkrétne príklady.