Uplatnenie svetových tendencií korporačného rozvoja v I.D.C. Holdingu, a.s. - Kassay, Štefan
Odraz dynamiky zmien v podmienkach slovenskej ekonomiky. Analýza vlastnej pozície na medzinárodných trhoch. Nevyhnutnosť tvorby vízií a stratégií pri vytváraní trhového priestoru. Likvidácia hierarchií a postupné vytváranie plochých štruktúr. Trhová orientácia firiem a reinžiniering podnikateľských procesov BPR. Prieskum tendencií pri použití metód BPR. Kľúčové faktory úspechu reinžinieringu. Skúsenosti slovenských podnikov z reštrukturalizácie a svetové trendy aplikácie reinžinieringu.